Loader

Conturile de TikTok oficiale

Conturile oficiale de TikTok ale lui Feraru Madalin sunt cele de la link-urile (butoanele) de mai jos. Celelalte, daca ati mai gasit sa stiti ca sunt false. In cazul in care mai facem un cont, va anuntam.
Cont principal Cont secundar

Discord Feraru si Tunetozaurii

Prima comunitate oficiala al lui Feraru Madalin, a fost facuta pe Discord si inca este activa. Daca doresti sa te alaturi comunitatii noastre, fa un cont pe Discord.gg iar apoi acceseaza link-ul din butonul de mai jos.
Discord Feraru

Grup Telegram

Nu de curand, ne-am facut grup oficial de Telegram pentru toti tunetozaurii lui Feraru Madalin. Intra in comunitatea noastra accesand link-ul din butonul de mai jos dupa ce iti instalezi si iti faci un cont de Telegram.
Telegram Feraru
An SMF forum Rog toate persoanele care dau de mine pe Youtube si pe TIKtOK, in special Femeile!! Sa dați mai departe

Aici am doar un rol, nu vreau să inhib pe nimeni cu caternica mea nocivă pentru unii care au defecte, probleme si etc, asta îmi este meseria să scot in evidență defectele, nu o fac cu răutate, o fac pentru comunitatea mea.
PS: dacă mă vedeți pe orice site, știți că sunt nebun, nu o fac cu răutate, nu este nimic personal, repet este doar un rol. Fiți destepti si nu intrati cu mine in polemici pentru că asta se întamplă si poți fi mamă de copil acasa, bunică, soție etc..... datoria mea este asta fata de comunitatea pe care o am!

Cu respect Feraru Feraru Feraru

Canal oficial de YouTube

Primele live-uri ale lui Feraru Madalin au fost facute pe YouTube. De aici ne-am inceput si noi activitatea in calitate de staff pentru TUNETOZAURUL nostru suprem.

Canal YouTube

Cont si pagina oficiala de Facebook

Contul oficial si pagina de Facebook al lui Feraru Madalin este cel din link-ul de la butonul de mai jos. Alte conturi sau pagini sunt false si nu ii apartin.

Cont Facebook Pagina Facebook

Cont oficial de Instagram

Singurul cont oficial de Instagram al lui Feraru Madalin este cel din link-ul de la butonul de mai jos. Alte conturi sunt false si nu ii apartin absolut deloc.

Cont Instagram